Ușile secționale acționate electric sunt mai eficiente!

Home » Blog » Ușile secționale acționate electric sunt mai eficiente!
21 mai 2020

 

Ușile secționale acționate electric sunt mai eficiente!

 

Dacă sunteți interesat de un upgrade pentru ușa dvs. secțională, care să vă aducă o economie de energie, durabilitate în exploatare și confort, vă recomandăm instalarea unei acționări electrice și a câtorva elemente minime de automatizare și siguranță.

 

Pentru sănătatea angajaților tăi:

Atunci când ușile secționale sunt acționate electric, acestea se închid în mod automat, evitându-se astfel situațiile în care ușile secționale rămân deschise fără nici un motiv, ceea ce împiedică apariția curenților de aer care de cele mai multe ori cauzează îmbolnăvirea personalului dvs. Drept urmare, apare o îmbunătățire a mediului de lucru și în același timp o reducere a costului de personal din cauza bolii.

 

Pentru costuri mai mici de încălzire:

Climatul interior al clădirii dvs este menținut mai ușor în parametrii doriți datorită procesului de închidere automată a ușilor deoarece aerul rece sau cald nu poate pătrunde sau scăpa.

Astfel, costurile de încălzire sau de răcire a cladirii sunt reduse.

 

Pentru mai multă comoditate în operare:

Deoarece un motor electric acționează ușile industriale mult mai blând, acestea beneficiază de un ciclu de viață extins.

Prin instalarea unor elemente de automatizare și senzoristică, precum bucle magnetice, detectoare radar / IR, cititoare RFID sau telecomenzi, operarea ușilor industriale devine o joacă de copii.

 

Pentru mai multă eficiență a afacerii tale:

Niciun angajat nu trebuie să tragă o sfoară sau un lanț pentru a închide ușa secțională.

Nimeni nu trebuie să părăsească stația de lucru pentru a închide ușa cu mâna. Personalul tău își poate face propria treabă.

Adresa
MY DOOR SERVICE
DN59A, Parc Industrial 2,
Sacalaz, Timis, Romania
Adresa
SERVICE & COMENZI
(+40) 372 10 11 10
Adresa
SUPORT CLIENTI
comercial@mydoor.ro
© Copyright 2024 My Door Service SRL   
Web design by Royalty