Nou! Uși secționale fără arcuri

Home » Blog » Nou! Uși secționale fără arcuri
02 apr 2021

 

Nou! Uși secționale fără arcuri.

 

O ușă secțională fără arcuri are sens. Fără arcuri de torsiune dar echipata cu un motor puternic, oferă  performanțe mai inalte decat o ușă secțională standard cu arcuri de echilibrare. Ușile secționale fără arcuri sunt disponibile atat in varianta cu actionare electrica standard cat si cu FU (convertor de frecventa) ceea ce face posibila o viteză de deschidere de până la 0,7 metri pe secundă.

 

Când alegeți o ușă secțională fără arc și nu o ușă secțională standard?

In situațiile in care usile sunt exploatate cu o frecvență ridicata, cum ar fi garaje de parcare.

Pentru mediile cu risc crescut de coroziune. Absența arcurilor asigură faptul că aceste uși (în combinație cu accesorii din oțel inoxidabil) pot fi utilizate cu ușurință în spălătorii auto, de exemplu.

O ușă secțională fără arcuri își dovedește valoarea adăugată în situatiile in care depozitarea marfurilor se face pana la o inaltime mare, caz in care o usa sectionala conventionala are o suprainaltarea limitată de prezenta arcurilor de torsiune. Absenta acestei limitari la usile fara arcuri, face ca partea orizontală a șinelor poate fi ridicată la o înălțime mare (ridicare suplimentară) înainte de a se întoarce in plan orizontal.

 

Beneficii:

Reprezinta o soluție pentru utilizarea intensivă a ușilor secționale, care în funcție de configurație este garantata de la 33.000 la cel puțin 100.000 de cicluri.

Mai ușor si mai rapid de asamblat datorită absenței arcurilor și, prin urmare, mai puțin efort pentru instalatori.

Nu sunt necesare operatiuni de întreținere pentru arcuri, ceea ce reduce semnificativ costurile de întreținere pentru clientul final.

Posibilitate de viteză mai mare cu motorul FU.

Elimina riscul de contaminare cu grăsime sau aparitia coroziunii în zonele alimentare.

 

Contactati-ne la comercial@mydoor.ro pentru mai multe detalii!

Adresa
MY DOOR SERVICE
DN59A, Parc Industrial 2,
Sacalaz, Timis, Romania
Adresa
SERVICE & COMENZI
(+40) 372 10 11 10
Adresa
SUPORT CLIENTI
comercial@mydoor.ro
© Copyright 2024 My Door Service SRL   
Web design by Royalty